ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣΣεβασμός στους θεσμούς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Το πολιτειακό ζήτημα έχει λήξει και δεν υφίσταται. Η Γ’ Ελληνική Δημοκρατία και το σύστημα του προεδρευόμενου κοινοβουλευτισμού αποτελούν το αδιαμφισβήτητο θεσμικό και πολιτειακό περιβάλλον, εντός του οποίου λειτουργούμε ως πολίτες, αλλά και πολιτευόμαστε.

Εντούτοις, ο σεβασμός στη διαχρονική διάσταση της ελληνικής ιστορίας είναι κάτι αναγκαίο, στο οποίο πιστεύουμε στην ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Το ελληνικό κράτος γιόρτασε πέρυσι τα 200 χρόνια από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης.
Αγνοώντας ότι 100 και πλέον χρόνια, ο ανώτατος άρχοντας της Ελλάδας ήταν Βασιλιάς, δεν κάλεσε στους εορτασμούς τον πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνο, τιμώντας τον ίδιο ως πρώην κεφαλή του ελληνικού κράτους αλλά και τους προγόνους του, που επί των ημερών τους η Ελλάς μεγεθύνθηκε.
Την ίδια μικρότητα επέδειξε η Πολιτεία με την άρνησή της να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους, ο πρώην Βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος, στις 16 Ιανουαρίου 2023, αγνοώντας το κοινό αίσθημα, περί δικαίου.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε μια υπέρβαση. Η ιστορία πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει.
Θεωρώντας ότι η πρώην Ελληνική Βασιλική οικογένεια ανήκει στις χρυσές εφεδρείες του τόπου μας, καλούμε την Πολιτεία να την αποκαταστήσει, επιστρέφοντας την ελληνική ιθαγένεια και το διαβατήριο που τους στέρησε, άδικα.
Εμείς θα αγωνιστούμε γι’ αυτό με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε.

Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. μπορεί να θεωρείται από σήμερα το σπίτι κάθε Έλληνα πολίτη που σέβεται και τιμά τον θεσμό της μοναρχίας ως ιστορική παρακαταθήκη, καθώς και την Ελληνική Βασιλική οικογένεια.

Επικοινωνία
210 2241460
Ζαλοκώστα 5, Αθήνα 106 71
Copyright 2023 patrida.info