ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣΟ Πρόεδρος

https://patrida.info/wp-content/uploads/2023/03/mpogdanos-2.jpg

Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος από το 2019 με την Ελένη Καρβελά.

Είναι δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στη Φιλοσοφία στο King’s College London και παρακολούθησε πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Οικονομικά στο London Business School. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency), Γαλλικά (Sorbonne 2) και Γερμανικά (Grundstuffe).

Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης στο Λονδίνο και έπειτα επαναπατρίστηκε για να υπηρετήσει ως Έφεδρος Υπαξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό. Έχει εργαστεί στον Τύπο από τα 18 του σε μια πλειάδα έντυπων, ραδιοτηλεοπτικών και ηλεκτρονικών μέσων. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής στον City 99,5, τον Ελεύθερο Τύπο, τον Flash και τη FAQ, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το marketnews.gr, την εφημερίδα Φιλελεύθερος και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Από το 2017 έως και την εκλογή του ήταν Διευθυντής Προγράμματος του ΘΕΜΑ104,6 και εκδότης του meaculpa.gr. Ως βουλευτής διατηρούσε μέχρι το 2022 ατελώς εκπομπή στα Παραπολιτικά.

Εξελέγη Βουλευτής Α΄ Αθηνών για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουλίου 2019 με τη Νέα Δημοκρατία. Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα τον Οκτώβριο του 2021 κατηγορούμενος για αντικομμουνισμό. Έκτοτε παραμένει Ανεξάρτητος Βουλευτής. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ και εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Βουλευτών στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των υποκλοπών.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2022 είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ.

Επικοινωνία
210 2241460
Ζαλοκώστα 5, Αθήνα 106 71
Copyright 2023 patrida.info