Ο εκδότης των Εκδόσεων Στέμμα, κος Κωνσταντίνος Γ. Λουκάς, αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου του κόμματος

1 Ιουνίου 2023

Δελτίο Τύπου

Μετά από ψηφοφορία του πολιτικού μας συμβουλίου για τη θέση του αντιπροέδρου αλλά και την αποδοχή από μέρους του, έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. τον Εκδότη των Εκδόσεων Στέμμα, κύριο Κωνσταντίνο Γ. Λουκά.
Είμαστε βέβαιοι ότι το ήθος του αλλά και οι αρχές και οι θέσεις που κατά καιρούς διατυπώνει ο κύριος Λουκάς, θα συμβάλλουν στον αγώνα μας, αλλά και στον πολιτικό πολιτισμό που χρειάζεται ο τόπος μας.
Θα συμμετέχει ενεργά στις προσεχείς εκλογές, μέσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πατριωτικού Συνασπισμού μας.
Όλοι εμείς, της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και δεσμευόμαστε κάθε αρωγή από μέρους μας.

Ο Κωνσταντίνος Γ. Λουκάς γεννήθηκε στην Αθήνα.
Έχει καταγωγή από τη Φθιώτιδα.
Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ενώ έχει κάνει το μεταπτυχιακό του (MA) στη Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία, στο Πανεπιστήμιο Neapolis Πάφου.
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.
Συμμετέχει σε διάφορες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.
Έχει ιδρύσει τις Εκδόσεις Στέμμα με θέματα ειδικά για τον βασιλικό θεσμό και βιογραφίες.
Είναι ειδικός σε θέματα Βασιλικού Πρωτοκόλλου, ενώ καλείται στα μέσα για τα ζητήματα της Βασιλικής ελληνικής και ξένης Ιστορίας.
Το 2019 στην παλαιά Βουλή, παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Βασιλιά Συμεών, “Ένα πεπρωμένο μοναδικό”, με σχετική ομιλία του ίδιου του Συμεών, που έχει διατελέσει και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.
Διατηρεί σχέσεις με φιλοβασιλικές ενώσεις, σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του τάγματος της αξίας, από τον Πορτογαλικό Βασιλικό Οίκο, όπως και με άλλες διακρίσεις.

patrida.info

Επικοινωνία
210 2241460
Ζαλοκώστα 5, Αθήνα 106 71
Copyright 2023 patrida.info