Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου Κωνσταντίνου Γρηγορόπουλου

23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Μετά την προδοτική —για κάθε Έλληνα— συμφωνία των Πρεσπών που παρέδωσε τη μακεδονική ταυτότητα και την ένδοξη ιστορία χιλιάδων χρόνων της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, σειρά έχει το Αιγαίο.

Ξαφνικά, ή ίσως όχι τόσο ξαφνικά, αλλά απόλυτα συντονισμένα, οργανωμένα και ενορχηστρωμένα, στελέχη και βουλευτές της ΝΔ , όπως η κα Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην υπουργός Εξωτερικών, αλλά και ο πρόσφατα όψιμος, θερμός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, κος Γιώργος Καρατζαφέρης, υπερθεματίζουν για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί εδώ και χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια, αλλά και τη δήλωση του κου Νίκου Κοτζιά, πρώην υπουργού Εξωτερικών, πως δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες με την εκμετάλλευση του Αιγαίου.

Την ταύτιση των απόψεών τους επιβεβαιώνει και η δήλωση του κου Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι δεν θα απέκλειε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. 
Όμως, το αν θα καταφέρουν να πετύχουν αυτό που σχεδιάζουν από κοινού, θα το καθορίσει η ψήφος των Ελλήνων στις επερχόμενες εκλογές. 

 Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι ξεκάθαρα απέναντι σε όποιον, είτε απροκάλυπτα είτε παρασκηνιακά, επιθυμεί να παραδώσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας προχωρώντας σε εθνική προδοσία, και τονίζει πως το Αιγαίο πρέπει να αποτελέσει άμεσα και καθ´ολοκληρία ελληνική επικράτεια. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τελειώνουμε με απαράδεκτες και μη αποδεκτές φωνές που μάχονται υπέρ αλλότριων συμφερόντων και όχι υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας.”

patrida.info

Επικοινωνία
210 2241460
Ζαλοκώστα 5, Αθήνα 106 71
Copyright 2023 patrida.info